فواید زردآلوی خشک شده

 

زردآلو: معمولا برای حفظ رنگ نارنجی و نرم بودن زردآلو خشک شده، از دی اکسید گوگرد استفاده می کنند. در حقیقت زردآلو اگر به صورت طبیعی خشک شود، به رنگ قهوه ای در می آید و به هیچ وجه نمی تواند رنگ نارنجی و تازگی خود را حفظ کند.
 
کاسپین گستر شهسوار اولین تولید کننده خشک کن میوه, میوه خشک, خشک کن گیاهان دارویی, خشک کن سبزی, خط تولید میوه جات خشک, دستگاه خشک کن و صادرات میوه خشک و ساخت دستگاه خشک کن به کشورهای جمهوری آذربایجان، تاجیکستان، ازبکستان، عراق و روسیه فعال می‌باشد جهت مشاوره با شماره های 09121151178 و 09107500811  تماس حاصل فرمائید .
 
 
اشتراک گذاری:
FaceBook  Twitter  Google Plus

نظرات (0)

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان. ثبت نام یا ورود به حساب کاربری.
0 حرف
پیوست ها (0 / 1)
موقعیت خود را به اشتراک بگذارید.
کد را وارد کنید. واضح نیست؟

درخواست تماس

برای درخواست تماس، لطفا شماره خود را وارد نمایید:
نام کامل*
لطفا نام کامل خود را وارد نمایید

شماره همراه*
شماره همراه را به صورت عددی وارد نمایید

کد امنیتی*
کد امنیتی
کد جدید کد امنیتی اشتباه است

تمامی حقوق نزذ سایت کاسپین گستر محفوظ میباشد . طراحی سایت آرمان وب

بالا
پایین
No Internet Connection